A te designered is a trendek előtt jár?

Ma szembejött velem egy cikk, amiből kiderült, hogy a Mydentity igenis megelőzi a designvilág tendenciáit és az élvonalban mutatja a siker útját.

A designerek, a divat és építőipar számára globális színszabványokat meghatározó kutatóintézet, a Pantone LLC bejelentette a 2013-as év színét:

PANTONE® 17-5641 Emerald. (Ismerős? :D)

Egy életteli, ragyogó, friss zöldet, melynek árnyalatai meghatározóak lesznek a közeljövőben minden iparágban.

Az ékszer-szín harmóniát és egyensúlyt tükröz, tehát ha ezeket a tulajdonságokat szeretnéd hangsúlyozni, ne felejtsd ki a palettádról jövőre!

Az év színének kiválasztása nagyon megfontolt folyamat. A döntésig szinte szó szerint átfésülik a világot színhatásokért.

Ebben benne lehetnek az előadóművészet lakotásai, készülő mozifilmek, művészeti kollekciók, a legújabb alkotók, kedvelt utazási célpontok és egyéb társadalmi-környezeti körülmények. Származhatnak a hatások a technológiából, új anyagokból és textúrákból, és akár elkövetkező világszintű sporteseményekből is.

A PANTONE Év Színe több mint egy évtizede határozza meg a termékfejlesztési és beszerzési döntéseket többféle ágazatban, mint a divat, a lakberendezés, a művészet, a csomagolástervezés és a design összes területén. (webdesign, illusztráció, grafika, arculat, branding, márka-fejleszés) A te designered hol tart? :)

Featured Posts
Recent Posts